Vali Gül, ilçe ziyaretlerini sürdürdü

İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe turlarına devam ediyor.

Vali Gül, ilçe ziyaretlerini sürdürdü
Yayınlama: 22.06.2024
2
A+
A-

İstanbul Valisi Gül, Valiliğin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın (YİKOB) inşa edeceği Pendik Teknopark Siber Güvenlik Lisesi alanında incelemelerde bulunarak başladı.

Vali Gül, yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Pendik’te, İlçe Jandarma Komutanlığı ile, Yenişehir Şehit Abdullatif Türkgezer Polis Merkezi’ni ziyaret eden Jandarma ve poliselerle bayramlaşan Gül’e, Komutanlık ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu eşlik etti.

Vali Gül, daha sonra, yapımı devam eden Ümraniye Kaymakamlık Binası ile Üsküdar Güzel Sanatlar Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Valiliğin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın inşa ettiği Haydarpaşa Lisesi ile İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nin yaptığı yurt binasında incelemelerde bulunan Vali Gül, yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Davut Gül daha sonra Proje Koordinasyon Birimi’nin İSMEP kapsamında yeniden inşa ettiği İstanbul Atatürk Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerimizle bir araya gelen Vali Gül, erkek-kız öğrenci yurt binalarına ilişkin incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.