Ünlüce, milli yüzücü Sümeyye Boyacı ile bir araya geldi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ile bir araya geldi.

Ünlüce, milli yüzücü Sümeyye Boyacı ile bir araya geldi
Yayınlama: 19.08.2024
0
A+
A-

Sümeyye Boyacı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kürsüye çıkarak büyük bir başarıya daha imza atmayı hedefliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Dünya ve Avrupa Şampiyonu Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Türkiye Yüzme Federasyonu Paralimpik Oyunlardan Sorumlu Antrenörü Mehmet Bayrak ile bir araya geldi.

Sümeyye Boyacı, Fransa’nın başkenti Paris şehrinde düzenlenecek olan Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek.

 29 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek şampiyona öncesi milli gururumuz Sümeyye Boyacı, çalışmalarına milli takım kampında devam ediyor.  

Başkan Ünlüce, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Boyacı’nın yanında olduklarını belirterek, yarışmalarda başarılar diledi.

Sümeyye Boyacı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda,  29 Ağustos’ta 200 metre serbest, 30 Ağustos 100 metre serbest, 3 Eylül’de ana branşı 50 metre sırt üstü ve 4 Eylül’de 50 metre kelebek kategorilerinde madalya için yüzecek.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.