U20 Plaj Voleybolu Milli Takımları, Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etti

Kadın ve Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımları, CEV U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etti.

U20 Plaj Voleybolu Milli Takımları, Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etti
Yayınlama: 28.07.2024
0
A+
A-

Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre,  Kadın ve Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımları, Polonya’nın ev sahipliğinde Mysłowice kentinde düzenlenen CEV U20 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etti.

Kadınlarda Türkiye’yi temsil eden Su Şimdim-Ceylin Sayar ikilisinden oluşan takım, D Grubu’nda oynadığı müsabakalarda Letonya ve Almanya’ya 2-0 mağlup olurken Slovakya’yı 2-1 mağlup etti ve grubunu üçüncü sırada tamamlayarak adını 24’lü eleme turuna yazdırdı.

Milliler, 24’lü eleme turunda Sırbistan’ı 2-0 mağlup ederek 16’lı eleme turuna yükseldi. 16’lı eleme turunda Polonya’ya 2-0 kaybeden milliler, çeyrek final şansını yitirdi. 9-13 klasman maçı oynayan milliler, Norveç’e 2-0 mağlup oldu ve turnuvayı 13. olarak tamamladı.

Erkeklerde Türkiye’yi temsil eden Tuna İmdat-Barış Güldalı ikilisinden oluşan takım, F Grubu’nda oynadığı müsabakalarda İsrail’e 2-1, Letonya’ya 2-0 mağlup olurken Moldova’yı 2-1 mağlup etti ve grubunu üçüncü sırada tamamlayarak adını 24’lü eleme turuna yazdırdı.

Milliler, 24’lü eleme turunda Slovenya’ya 2-0, 17-21 klasman maçında ise Hollanda’ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvayı 21. olarak tamamladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.