Tuzcuoğlu, KADEV Projesi kapsamında düzenlenen seminerin açılışını yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Kamu Binalarında Deprem Dayanımı ve Enerji Verimliliği (KADEV) Projesi kapsamında düzenlenen ‘Yenilikçi Güçlendirme ve Enerji Verimliliği Mühendislik Yaklaşımları Semineri’nin açılışını yaptı.

Tuzcuoğlu, KADEV Projesi kapsamında düzenlenen seminerin açılışını yaptı
Yayınlama: 20.05.2024
4
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce, Kamu Binalarında Deprem Dayanımı ve Enerji Verimliliği (KADEV) Projesi kapsamında düzenlenen “Yenilikçi Güçlendirme ve Enerji Verimliliği Mühendislik Yaklaşımları Semineri”nin açılışını gerçekleştirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada yenilikçi güçlendirme ve enerji verimliliği üzerine çalışan katılımcıların yer aldığı seminerin 20-22 Mayıs tarihleri aralığında devam edeceği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Deprem kuşağındaki ülkemizde, sağlam ve güvenli konutlar üretiyor; riskli, sağlıksız yapı stokunu kentsel dönüşümle yeniliyoruz. Hastane, idari bina, okul, yurt ve üniversite gibi kamu binalarımızı da depreme dayanıklı hâle getiriyor, enerji verimliliğini artırıyoruz. Depreme dirençli şehirler anlayışıyla binalarımızı güçlendirmekte kararlıyız. Yeni teknolojilerle kamu binalarımızın ve konutlarımızın daha sağlam ve güvenli olmasını sağlayacağız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.