Turna.com’un yeni CEO’su Amadeus’un bölge müdürü Eric Willems oldu

Türkiye’nin hızlı büyüyen çevrimiçi seyahat platformu Turna.com’un yeni genel müdürü, dünya devi Amadeus’ta Türkiye ve Bölge Ülkeler Müdürü olarak görev yapan Eric Willems oldu.

Turna.com’un yeni CEO’su Amadeus’un bölge müdürü Eric Willems oldu
Yayınlama: 11.09.2024
2
A+
A-

Turna.com, Willems ile yurt içi ve yurt dışı büyümesinde yeni bir sıçrama yapmayı hedefliyor.

30 yıla yaklaşan uluslararası tecrübe

Profesyonel kariyerine 1997'de Delta Airlines'ta başlayan Eric Willems, Qatar Airways, Çelebi Holding gibi önemli şirketlerde üst düzey görevlerde bulunduktan sonra dokuz yıla yaklaşan Amadeus tecrübesini Türkiye, Bulgaristan ve Merkez Asya Ülkelerinden Sorumlu Genel Müdür olarak tamamladı.

30 yıla yaklaşan uluslararası tecrübesi ile Willems, Turna.com’a katılımı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Turna.com’un zengin tarihi ve güçlü varlığı kısa süre önce Manivela Ventures'ın vizyonu ve uzmanlığıyla birleşti. Bu da Türkiye ve ötesinde yenilikçi ve büyüyen bir seyahat markası yaratmak için olağanüstü bir fırsat sunuyor. Yetenekli bir ekiple bu yolculuğa çıkmaktan onur duyuyorum ve Turna.com'un sürdürülebilir başarısı ve büyümesi için çalışmayı merakla bekliyorum. Ayrıca Turna.com'un liderliğini bana emanet ettiği için Manivela Ventures'a derin minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.”

Kredi Kartı Puan Aktarma kampanyasıyla dikkat çekiyor

TV ve dijital reklam kampanyalarının etkisiyle büyümesini hızlandıran Turna.com, kredi kartından puan aktarma özelliğiyle son dönemde kullanıcıların dikkatini çekiyor. Manivela Ventures yatırımı sonrasında ürün gamını ve ekibini hızla genişleten seyahat platformu, Eylül ayında yeni ofisine taşındı ve çalışan sayısını yetmiş kişinin üzerine çıkardı.

Seyahat dikeyinde tecrübeli yetenekleri bünyesine katmaya devam eden Turna.com’un Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Kadir Kırmızı ise yeni dönemde İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

Turna.com Hakkında: 2014 yılında son kullanıcılara uçak bileti satmak üzere kurulan Turna.com, web sitesi ve mobil uygulamalarıyla otobüs bileti, feribot ve otel rezervasyonu hizmetleri de sunuyor. TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile hazırlanan Türkiye 100 listesinde, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketi” seçilen Turna.com, bugüne kadar 5 milyondan fazla uçak bileti ve 1 milyonun üzerinde otobüs bileti satışı gerçekleştirdi.

Manivela Ventures Hakkında: Türkiye'nin girişim enerjisiyle sinerji oluşturmak üzere yola çıkan Manivela Ventures, girişimlerin başta pazarlama ve iletişim olmak üzere, yönetim, finans, insan kaynakları gibi kritik fonksiyonlarına destek olmak, bu sayede girişimcilerin asıl katma değeri oluşturacakları çekirdek kabiliyetlerine odaklanmalarını sağlamak üzere 2023 yılında kuruldu.

Yolcu360.com’un ardından 2024 yılı başında Turna.com’un çoğunluk hissesini satın alarak ikinci yatırımına imza attı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.