“Türkiye Sağlık Vakfı” doktorların sesi olacak

Birey ve toplum sağlığına yönelik projeler üreterek yaşam boyu sağlık eğitimlerini destekleyen Türkiye Sağlık Vakfı, sağlık sektöründe önemli bir adım atarak yeni bir girişim başlattı.

“Türkiye Sağlık Vakfı” doktorların sesi olacak
Yayınlama: 02.07.2024
2
A+
A-

Birey ve toplum sağlığına yönelik projeler üreterek yaşam boyu sağlık eğitimlerini destekleyen Türkiye Sağlık Vakfı, sağlık sektöründe önemli bir adım atarak yeni bir girişim başlattı. Bu yeni girişim ile Türkiye genelinde faaliyet gösteren tüm doktorların seslerini duyurmayı ve kamuoyuyla daha etkin bir şekilde bilgi paylaşmayı amaçlıyor.

Vakfın bu önemli adımı sayesinde doktorlar, yaptıkları çalışmaları ve sağlık alanındaki yenilikleri daha geniş kitlelere ulaştırabilecek. Kamuoyu ile bilgi paylaşmak isteyen doktorlar doğrudan Türkiye Sağlık Vakfı ile irtibata geçecek, gerekli analizler ve çalışmalar sonrasında doktorların çalışmaları yayınlanacak ve kamuoyu ile ilk elden duyurulması sağlanacak. Böylece, sağlık alanında çalışan profesyonellerin deneyim ve bilgileri, toplumun her kesimiyle paylaşılabilecek.

Türkiye Sağlık Vakfı yetkilileri, bu girişimin sağlık sektöründe şeffaflığı artıracağına ve doktorların bilgi ve deneyimlerini daha geniş kitlelere ulaştıracağına inanıyor. Ayrıca, bu platform sayesinde sağlık hizmetlerinin kalitesinin artacağı ve toplumun sağlık konusunda daha bilinçli hale geleceği öngörülüyor. Vakfın bu yeni girişimi, doktorların seslerini duyurmakla kalmayıp, aynı zamanda kamuoyunu sağlık konusunda bilinçlendirme ve bilgilendirme noktasında önemli bir rol üstlenecek.

Bu önemli girişim konusunda görüşlerini paylaşan Türkiye Sağlık Vakfı Başkanı Dr. Murat Balaban (Ph.D) şöyle konuştu:

“Bilginin geometrik bir hızda arttığı dijital dünyada, özellikle sağlık alanında bilgi paylaşımı herkesin yaşam kalitesine dokunmakta. Doktorlarımızın toplumu bilgilendirme çalışmalarını Türkiye Sağlık Vakfı iletişim ajansı ile destekliyoruz.”

Balaban “Medikal cihazlardan sağlıklı beslenme ve doğal kozmetiğe kadar sağlığımıza değer katan tüm yeni gelişmeleri takip etmekteyiz. Tıp camiası ile birlikte birey ve toplum sağlığına katkı sunan yenilikçi ürün/hizmet sunucularının iletişim ajansımız hizmetlerinden yararlanmalarını bekliyoruz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.