Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Takımımız yarı finalde

Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği Ampute Milli Futbol Takımımız, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Almanya’yı 11-0’lık farklı sonuçla mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Takımımız yarı finalde
Yayınlama: 06.06.2024
6
A+
A-

Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği Ampute Milli Futbol Takımımız, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Almanya’yı 11-0’lık farklı sonuçla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Ampute Milli Takımımız, 7 Haziran Cuma günü (yarın) TSİ 16:30’da Polonya ile finale yükselmek için mücadele edecek

Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Takımımız, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda tarih yazmaya devam ediyor. Biraz önce sona eren maçta çeyrek finalde karşılaştığı Almanya’yı 11-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Ay-Yıldızlı Milliler gözünü şampiyonluğa dikti. Ampute Milli Takımımıza tarihi galibiyeti getiren goller; 32, 36 ve 38. dakikalarda Ömer Güleryüz, 5 ve 18. dakikalarda Muhammed Yeğen, 12 ve 42. dakikalarda Kemal Güleş, 27 ve 50+2. dakikalarda Rahmi Özcan, 35. dakikada Serkan Derel ve 47. dakikada Savaş Kaya’dan geldi.

Ampute Milli Takımımız, 7 Haziran Cuma (yarın) TSİ 16:30’da İrlanda’yı 3-0’la geçen Polonya ile finale yükselme mücadelesi verecek.

Ay-Yıldızlılar, şimdiye kadar iki kez düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nın  ikisinde de şampiyon olmayı başarmıştı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.