Turkcell Süper Kupa organizasyon toplantısı yapıldı

Galatasaray A.Ş. ile Beşiktaş A.Ş. arasında 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa 2024 müsabakası öncesi Riva’da organizasyon toplantısı düzenlendi.

Turkcell Süper Kupa organizasyon toplantısı yapıldı
Yayınlama: 23.07.2024
2
A+
A-

Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş A.Ş. arasında 3 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Turkcell Süper Kupa 2024 müsabakası öncesi Riva’da organizasyon toplantısı düzenlendi.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz’ın başkanlığında yapılan toplantıya TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, Beşiktaş A.Ş. Asbaşkanı Mete Vardar, Galatasaray A.Ş. Genel Sekreteri Eray Yazgan, Atatürk Olimpiyat Stadı Müdürü İlker Avcı, İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve TFF görevlileri katıldı.

Tribün dağılımı kura çekiminin de yapıldığı toplantıda güvenlik tedbirleri, bilet satış süreci ve fiyatları ile Turkcell Süper Kupa 2024 maçı ile ilgili diğer konular görüşüldü. Bilet fiyatları kale arkaları 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL olarak belirlendi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.