Tugay: Pamucak’a gözümüz gibi bakacağız

Selçuk’u ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Pamucak Turizm Yatırımcılar Birliği (PATUYAB) üyeleriyle bir araya geldi.

Tugay: Pamucak’a gözümüz gibi bakacağız
Yayınlama: 25.05.2024
6
A+
A-

Bölgeye dair projeleri ve sorunları dinleyen Başkan Tugay, “Pamucak İzmir'in çok önemli turizm bölgelerinden birisi. Buraya gözümüz gibi bakacağız. Bölgenin Türkiye'deki turizm odaklarından birisi olacağını şimdiden söylemek isterim” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, çalışmaları yerinde incelemek ve bölgenin sorunlarını dinlemek için Selçuk'ta yaptığı ziyaretler kapsamında Pamucak Turizm Yatırımcılar Birliği (PATUYAB) ile buluştu. Toplantıda Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, PATUYAB Yönetim Kurulu Başkanı Sadun Alp, otel işletmecileri ve bürokratlar yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Pamucak önem verdiğimiz bir bölge. Yaklaşık 11 kilometrelik kum plajı ile beraber çok güzel bir koy. Hemen arkasında Küçük Menderes'in doğal yaşam alanı ve ona da komşu olan Efes Antik Kentimiz var. Turizm potansiyelinin çok yüksek olduğu, bir taraftan da hızlıca gelişen bir bölge. Burada işletmesi olan turizmcilerimizin bölgenin daha iyi hale getirilmesiyle ilgili istek ve talepleri vardı. Beraberce değerlendirmek için buraya geldik. Bulunmaktan çok keyif aldım. Ne yapacağımızı biraz daha net olarak belirlemiş olduk. Bölgenin hızlıca müdahale edilmesi gereken sorunlarına bir ya da bir buçuk yıl içinde kalıcı çözümler ürettiğimiz bir çalışma yapacağız. Pamucak İzmir'in çok önemli turizm bölgelerinden birisi. Bunun bilincindeyiz. Buraya gözümüz gibi bakacağız. Bölgenin Türkiye'deki turizm odaklarından birisi olacağını şimdiden söylemek isterim” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.