Tugay: Bu şehirdeki canlı cansız tüm varlıkların hizmetindeyim

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Haziran ayı olağan meclis toplantısına katıldı.

Tugay: Bu şehirdeki canlı cansız tüm varlıkların hizmetindeyim
Yayınlama: 26.06.2024
3
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuğu olduğu İzmir Ticaret Odası (İZTO) meclis toplantısında “Ben aslında sadece Cemil Tugay değilim. Yüzde 1 Cemil Tugay’ım, yüzde 99 belediye başkanıyım. Bu kimliğimle her birinizin, bu şehirde yaşayan herkesin, bu şehirdeki canlı, cansız tüm varlıkların hizmetinde olan, o sorumluluğu hisseden birisiyim” dedi.

Oturumda İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İZTO meclis üyeleri ve iş dünyasının temsilcileri yer aldı.

İzmir’in projelerini aktaran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, talep, öneri ve şikayetleri dinledi, meclis üyelerinden gelen soruları yanıtladı. Toplantıya Sırbistan’daki Su Sporları Avrupa Şampiyonası’nda 50 metre kurbağalamada altın madalya elde ederek Avrupa Şampiyonu olan İzmirli milli yüzücü Hüseyin Emre Sakcı da katıldı. Oturumun açılışında milli sporcuya başarısından dolayı plaket verildi.

Başkan Tugay, kentin projelerini de aktararak “Ben aslında sadece Cemil Tugay değilim. Yüzde 1 Cemil Tugay’ım, yüzde 99 belediye başkanıyım. Bu kimliğimle her birinizin, bu şehirde yaşayan herkesin, bu şehirdeki canlı, cansız tüm varlıkların hizmetinde olan, o sorumluluğu hisseden birisiyim. İsterim ki ortak bir noktada buluşmak üzere bir yol yürüyelim. İzmir Ticaret Odası’nın İzmir halkı için yaptığı her şey için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.