Trump’ın şüpheli suikast girişiminden sonraki ilk seçmen mitinginde uzun kuyruklar oluştu

Washington, 18 Eylül (Hibya) – Donald Trump’ın dün gece Michigan’daki seçmen mitinginin önünde kilometrelerce kuyruk oluştu. Birkaç bin kişi içeri giremedi ve toplantıyı, parti toplantısının yapıldığı Flint şehrindeki Dort Finans Merkezi’nin dışındaki ekranlardan izlemek zorunda kaldı.

Trump’ın şüpheli suikast girişiminden sonraki ilk seçmen mitinginde uzun kuyruklar oluştu
Yayınlama: 18.09.2024
2
A+
A-

Toplantıda Arkansas valisi olan Sarah Sanders'ın Donald Trump'ı ''Tanrı sizinle işini bitirmedi ve sizin için büyük planları var'' sözleriyle tanıttı.

Florida'da öldürülmeye çalışılmasının üzerinden sadece 48 saat geçmiş olmasına rağmen rahat görünen Donald Trump, ''Yarışmanın tehlikeli olduğunu düşünüyorlar, boğa binmenin korkutucu olduğunu düşünüyorlar – ama hayır, bu tehlikeli bir pozisyon'' diye konuştu.

Trump bir kez daha polisin çabaları için büyük bir minnettarlık ifade etti ve şüpheli failin fotoğrafını çeken kadın tanık hakkında çokça konuştu. ''Şüpheliyi takip etti ve fotoğraflarını çekti, bunları polise gönderdi. Ama kim böyle bir şey yapar?. Bunun nedeni kadınların erkeklerden daha zeki olmasıydı'' dedi.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.