Trump, bugünkü münazara öncesi Biden hakkındaki asılsız iddiaları yineliyor

Washington, 27 Haziran (Hibya) – Eski ABD Başkanı, etkinliğin önemini azaltmak için Biden’ı ve münazara sunucularını aşağılayan tanıdık taktikler kullanıyor.

Trump, bugünkü münazara öncesi Biden hakkındaki asılsız iddiaları yineliyor
Yayınlama: 27.06.2024
1
A+
A-

Donald Trump, Perşembe günkü ilk ABD başkanlık tartışması öncesinde Joe Biden ve CNN moderatörlerine karşı, kaybeden ilan edilmesi halinde mazeretlerini hazır bulundurmak üzere tasarlanmış bir “ön-bunking” tatbikatıyla temelsiz suçlamalarda bulundu.

Önceki kampanyalarda kullanılan taktiklerin tanıdık bir tekrarı olarak, Cumhuriyetçilerin muhtemel adayı Biden'ın uyuşturucu testine girmesi yönündeki taleplerini yoğunlaştırdı ve Başkan'ın enerjik performansıyla övgü kazandığı geçen Ocak ayındaki Birliğin Durumu konuşmasında onu “uçurtmadan daha yüksek” olmakla suçladı.

Trump bu hafta Truth Social platformunda “Sahtekar Loe Biden için uyuşturucu testi mi ???? Ben de hemen kabul ederdim!!!” yazdı.

Paylaşım, Trump'ın izleyicilere defalarca Biden'ın “kıçından vurulduktan” sonra münazaraya “kafayı bulmuş” olarak geleceğini söylemesinin ardından geldi.

Trump ayrıca Perşembe günü Atlanta'daki münazarada CNN moderatörlerinden Jake Tapper'ı da hedef aldı ve konuşmalarında ve röportajlarında ona defalarca “sahte Tapper” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.