Ticaret Bakanı Bolat, Trade Winds-Avrupa Avrasya etkinliğine katıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Trade Winds-Avrupa Avrasya etkinliğine katılarak yerli ve yabancı iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Ticaret Bakanı Bolat, Trade Winds-Avrupa Avrasya etkinliğine katıldı
Yayınlama: 14.05.2024
0
A+
A-

Ticaret Bakanı Bolat, İstanbul’da gerçekleştirilen Trade Winds-Avrupa Avrasya etkinliğine katılarak yerli ve yabancı iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiklerini bildirdi.

Ülkenin özellikle son yirmi yılda, imalat sanayi, hizmetler, enerji, savunma sanayi ve uluslararası yatırımlar alanında kaydettiği çok büyük gelişmeler dikkate alındığında, Türkiye’nin ikinci defa bu etkinlik için ev sahibi olarak seçilmesinin, ABD hükümetinin ve firmalarının Türkiye’nin Amerikalı firma ve yatırımcıları için öneminin farkında olduklarını açıkça gösterdiğini belirten Bakan Bolat, şunları kaydetti:

“Ayrıca, Türk ve ABD Hükümetlerinin ikili ticaret ve karşılıklı yatırımları artırmak konusunda birlikte yol almak yönündeki kararlılıklarının da bir başka kanıtıdır. İstanbul’da üç gün boyunca gerçekleşecek olan etkinliğin, ekonomik bağlarımızı daha da yükseğe çıkaracağına ve ticari ilişkilerimizi artıracağına inanıyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.