Ticaret Bakan Yardımcı Ağar, “İhracatın Finansmanı Buluşması” programına katıldı

Ticaret Bakan Yardımcı Volkan Ağar, İhracat Geliştirme A.Ş. ve Eximbank başta olmak üzere finans ve iş dünyası temsilcilerinin katılımı ile “İhracatın Finansmanı Buluşması” programına katıldı.

Ticaret Bakan Yardımcı Ağar, “İhracatın Finansmanı Buluşması” programına katıldı
Yayınlama: 09.07.2024
4
A+
A-

Ticaret Bakan Yardımcı Volkan Ağar, İhracat Geliştirme A.Ş. ve Eximbank başta olmak üzere finans ve iş dünyası temsilcilerinin katılımı ile Denizli’de gerçekleştirilen “İhracatın Finansmanı Buluşması” programına katıldı.

Bakan Yardımcısı Ağar, yapmış olduğu açılış konuşmasında; mal ve hizmet ihracatımızda yaşanan artış ve ithalattaki düşüş sonucunda dış ticaret açığındaki azalış ile cari açıktaki gerileme başta olmak üzere son dönem ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu, ihracatın finansmanı kapsamında ihracatçılara sunulan imkanlar ile bu alanda son dönemde yapılan düzenlemeler hakkında detaylı bilgileri iş dünyası ile paylaştı.

Diğer taraftan, İGE A.Ş. ve Eximbank üst düzey yetkilileri ihracatçılara yönelik sundukları hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme sunumları gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.