TİBFED heyeti, Başkan Köksal’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar, 21 Mayıs (Hibya) – Türkiye İletişim ve Bilişim Federasyonu (TİBFED) heyeti, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Kösal’ı ziyaret etti.

TİBFED heyeti, Başkan Köksal’ı ziyaret etti
Yayınlama: 21.05.2024
2
A+
A-

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal makamında TİBFED heyeti tarafından ziyaret edildi. Ziyarete TİBFED Genel Başkanı Şenol Şen ve Başkan Yardımcısı Mevlüt Tekdemir katıldı.

Başkan Köksal'a TİBFED hakkında geniş bilgi verildi ardında Afyonkarahisar Belediyesi ve TİBFED iş birliği ile gerçekleştirilmesi planlanan Mesleki Eğitim ve Belgelendirme Projesi hakkında da detaylı sunum yapıldı.

Sunum esnasında, bu projenin amacının Afyonkarahisar’da bulunan ve cep telefonu tamiri, bakımı ve onarımı alanında mesleki yeterliliğe sahip olmak isteyen kişilere belediyenin maddi desteği ile 1 haftalık eğitim ve sınav sonrası mesleki eğitimlerinin verilerek, mesleki yeterlilik (MYK) belgesi almalarının sağlanması, Afyonkarahisar’da bulunan teknik servislerin daha kaliteli, daha güvenli ve daha etkin hizmet verme olanaklarının artırılması olduğu belirtildi. Ayrıca eğitim için başvuran engelli vatandaşların ve kadınların açılacak olan eğitim kontenjanlarından öncelikli faydalanmasının planlandığı bu ortak projede, orta ve uzun vadede istihdamın gelişmesi, çalışanların daha verimli ve kaliteli hizmet sunumunun sağlanması ve rekabet gücünün artmasıyla il ekonomisinin güçlenmesinin hedeflendiğinin altı çizildi.

Başkan Köksal, projeyi değerli bulduğunu ve Belediye birimleri tarafından desteklenmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Ayrıca, toplumun her kesiminden insanların eğitime erişimini sağlayarak sosyal adaletin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. TİBFED heyeti de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, iş birliği ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bu tür projelerin sadece Afyonkarahisar'a değil, Türkiye genelindeki diğer şehirlere de örnek olabileceğini belirtti.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve işbirliği için önemli bir adım olarak değerlendirildi


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.