THF Başkanı Kılıç: Çanakkale plaj hentbolunun merkezi olacak

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Çanakkale’de gerçekleştirdiği ziyaretlerle hentbol sporunun gelişimine yönelik önemli temaslarda bulundu. Kılıç, il yöneticileri ve spor camiasının önemli isimleri ile bir araya gelerek, hentbolun bölgedeki gelişim konusunda görüş alışıverişinde bulundu.

THF Başkanı Kılıç: Çanakkale plaj hentbolunun merkezi olacak
Yayınlama: 04.07.2024
0
A+
A-

Çanakkale'de kampta bulunan A Milli Erkek Hentbol Takımı ile Avrupa Şampiyonaları için hazırlıklarını sürdüren Kadın ve Erkek Plaj Hentbolu Milli Takımları ve Genç Milli Plaj Hentbolu Takımlarının kamplarını da ziyaret eden Uğur Kılıç, hentbolcular ile yemek organizasyonunda bir araya geldi ve milli takım oyuncularına başarı dileklerinde bulundu.

THF Başkanı Kılıç: Çanakkale plaj hentbolunun merkezi olacak

Plaj hentbolu için büyük adımlar

Yapılan temaslarda, Çanakkale’nin plaj hentbolu merkezi haline getirilmesi yönündeki hedefler doğrultusunda, bölgenin doğal güzelliklerinden faydalanarak uluslararası standartlarda plaj hentbolu organizasyonlarına ev sahipliği yapma planları üzerine görüşmeler yapıldı. Bu doğrultuda, sporcuların motivasyonunu artırmak ve plaj hentbolunun Türkiye’deki gelişimini desteklemek amacıyla çeşitli projelerin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile Çanakkale Belediye Başkan Vekili Nurcan Bingöl'ü makamında ziyaret eden THF Başkanı Uğur Kılıç; Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, ÇÖMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ve Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ile de görüşmelerde bulundu.

THF Başkanı Kılıç: Çanakkale plaj hentbolunun merkezi olacak

Çanakkale'de hentbolun büyük ilgi gördüğünü belirten Uğur Kılıç, “Milli Takımlarımız, Çanakkale'nin ev sahipliğinde çok verimli bir kamp dönemi geçirdi. Hentbolun Türkiye’deki yükselişine önemli katkılar sağlayacak bu kamplar ve Çanakkale'de yaptığımız bu temaslar, hentbol sporunun geleceği açısından umut verici adımlar olarak değerlendiriyorum.” dedi.

Çanakkale’nin plaj hentbolunun merkezi olma potansiyeline inandığını dile getiren Uğur Kılıç şöyle devam etti: “Bu eşsiz şehir, doğal güzellikleri ve spor alanları ile plaj hentbolu için mükemmel bir ortam sunuyor. Burada yapılacak olan kamplar ve turnuvalar sayesinde, hentbol sporuna büyük katkılar sağlamayı ve sporcularımızın uluslararası arenada başarılarını artırmayı hedefliyoruz. Son olarak buradan Avrupa Şampiyonaları’na katılacak olan tüm milli takımlarımıza başarılar diliyorum ve Çanakkale halkını bu heyecana davet ediyorum.”

THF Başkanı Kılıç: Çanakkale plaj hentbolunun merkezi olacak


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.