The Grand Tarabya’da toplantılarınızı bir üst seviyeye taşıyın

Tarabya koyunda yer alan ve tarihi dokusuyla büyük bir öneme sahip olan The Grand Tarabya, her türlü toplantı ve etkinlik için benzersiz bir hizmet sunuyor.

The Grand Tarabya’da toplantılarınızı bir üst seviyeye taşıyın
Yayınlama: 05.08.2024
2
A+
A-

The Grand Tarabya’nın boğaz manzaralı ve teraslı 13 toplantı salonu, gün ışığı alan ferah ortamı ve en gelişmiş teknik altyapısıyla misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanızı sağlıyor. Toplantılarınız, kalabalık organizasyonlarınız ve özel davetleriniz için tasarlanmış bu salonlar, otelin birinci katında yer almakta olup, her biri farklı büyüklük seçenekleriyle her türlü etkinliğe uygun çözümler sunmaktadır. 30 metrekareden 136 metrekareye kadar değişen alanlara sahip bu özel salonlar, konforlu ve prestijli bir atmosfer sunarak etkinliklerinizi unutulmaz kılacak.

Küçük grupların samimi akşam yemeği veya toplantıları için ideal olan Göksu ve Bebek toplantı salonları, orta ölçekli etkinlikler için mükemmel çözümler sunan Kilyos, Sarıyer, Yeniköy, Beykoz, İstinye, Emirgan, Rumeli, Hisar ve Aşiyan salonları ve daha kalabalık toplantılar, kokteyller ve seminerler ile geniş ve prestijli bir ortam sağlayan Ortaköy ve Tarabya salonları iş toplantılarınız ve özel davetleriniz gibi her türlü etkinliğinizde en ayrıcalıklı hizmeti sunarak konuklarınızı en iyi şekilde ağırlamanızı sağlıyor.

The Grand Tarabya’da toplantılarınızı bir üst seviyeye taşıyın

The Grand Tarabya Oteli Hakkında:

Büyük Tarabya Oteli’nin kültürel mirası üzerine modern bir yaklaşımla tasarlanan The Grand Tarabya, Türk konukseverliğiyle küresel standartları birleştiren benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. İstanbul’un ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Büyük Tarabya Oteli, bugün de konaklama alanında benzersiz lokasyonu, bahçe, marina ve Boğaz manzaralı oda ve süitleri, uzun dönem konaklamalar için ideal olan servis apartmanları ile, lezzet severler için ise Cafe R.E.A.D, The Brasserie Restaurant, Diba Bar ve lobi katındaki T- lounge ile hizmet veriyor.

Gerek Therapia Spa gerekse her biri adını Boğaziçi’nin semtlerinden alan toplantı odaları ve muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmış balo salonunun yanı sıra tüm etkinlik temaları ile gerçek Boğaziçi kültürü The Grand Tarabya’da yaşamaya devam ediyor.

The Grand Tarabya’da toplantılarınızı bir üst seviyeye taşıyın

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.