Tether ve Reku Endonezya’daki kripto okuryazarlığı için iş birliği yapıyor

Dijital varlık sektörünün önde gelen şirketi Tether ve kripto para borsası Reku, Endonezyalılar’ın kripto varlıkları ve blok zinciri teknolojisi hakkındaki anlayışlarını arttırmak için stratejik iş birliği yaptıklarını duyurdu.

Tether ve Reku Endonezya’daki kripto okuryazarlığı için iş birliği yapıyor
Yayınlama: 06.09.2024
1
A+
A-

Tether’in Reku ile gerçekleştirdiği bu iş birliği, blok zincir, kripto varlıklar ve eşler arası teknolojilerin faydaları hakkında farkındalığı artıracak eğitim faaliyetleri yürütmeyi sağlıyor. Bu çabalar aracılığıyla Tether ve Reku, Endonezyalılara dijital varlıklarla etkileşim kurarken bilinçli kararlar almaları için gereken bilgiyi sağlamayı amaçlıyor.

Reku, Endonezya'da kripto varlık alım satımı için önemli bir platform sunuyor. Endonezyalılara dijital varlıklara düzenlenmiş erişim sağlayarak kripto dünyasında yol almalarına yardımcı oluyor. Chainalysis'e göre, ülke 2023'te kripto para benimsemesinde dünya genelinde 7. sırada yer alıyor. Endonezya, kripto işlemlerinde ciddi bir artış kaydetti ve Mayıs ayında 211 trilyon Endonezya Rupisi'ne ulaştı. Kayıtlı kripto yatırımcı sayısı da Nisan ayında 20,16 milyona çıkarak ülkenin kripto faaliyetleri için büyüyen bir merkez olduğunu gösterdi.

“Reku ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz”

Reku ile yapılan İş birliğine dair açıklamalarda bulunan Tether CEO'su Paolo Ardoino, “Reku ve Tether, kripto okuryazarlığını geliştirmek ve bireylerin hızla değişen dijital dünyada bilinçli finansal kararlar alabilmelerini sağlamak için ortak bir vizyona sahip. Uzmanlıklarımızı birleştirerek, Endonezya genelinde kripto varlıklar ve blok zinciri teknolojisi hakkında bilgi ve eğitimi teşvik etmek amacıyla Reku ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reku'nun CEO'su Jesse Choi, Tether ile yapılan iş birliğine dair yaptığı açıklamada; “Reku olarak, on büyük şehirde düzenleyeceğimiz eğitim tanıtım turunda Tether ile birlikte çalışarak okuryazarlık serisi aracılığıyla binlerce katılımcıya ulaşmayı ve onları eğitmeyi amaçlıyoruz. Daha fazla Endonezyalının kripto varlıklar ve blok zinciri teknolojisiyle tanışmasını umut ediyoruz.” dedi.

Tether Edu Hakkında

Tether Edu, dijital beceri gelişiminin erişilebilirliğini teşvik ederken kişisel gelişimi ve kişisel farkındalığı teşvik etmeye adanmış küresel bir eğitim girişimidir. Tether'in eğitim kolu olan Tether Edu, Tether'in desteklediği çeşitli uluslararası eğitim programlarını koordine eder. Bu platform, belirli dijital endüstrilerdeki en son trendleri ve uzmanlıkları belirleyen ve uygulayan yenilikçi bir eğitim ortamı sağlayacaktır.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.