Tether ve RAK DAO’dan stratejik iş birliği

Dijital varlık sektörünün en büyük şirketi Tether, RAK Digital Assets Oasis (RAK DAO) ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. İş birliği kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri’nin en kuzeyindeki emirlik olan Ras Al Khaimah’ta (RAK) Bitcoin teknolojisinin ve stablecoin’lerin benimsenmesi adına çalışmalar yürütülecek.

Tether ve RAK DAO’dan stratejik iş birliği
Yayınlama: 20.05.2024
0
A+
A-

Tether, bölgede kripto ödemelerin benimsenmesini kolaylaştırmaya ve blockchain odaklı eğitim programları tasarlamaya öncülük edecek. Yakın zamanda eğitim kolu Tether Edu’yu hayata geçiren şirket Bitcoin, blockchain, eşler arası teknolojiler, stablecoin’ler ve kriptonun gerçek dünyadaki kullanım durumları gibi alanları kapsayan, farklı beceri seviyelerine sahip bireyler için girişimler geliştirecek.

Dijital ve sanal varlık şirketlerine odaklanan dünyanın ilk ve tek ortak hukuk Serbest Bölgesi olan RAK DAO, bölgenin Web3 inovasyonunu ve Emirlik'te ekonomik büyümeyi teşvik etme çabalarının merkezinde yer alıyor.

Ras Al Khaimah bölgesinin önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Tether CEO'su Paolo Ardoino, “Tether olarak bölgedeki Bitcoin ve blockchain teknolojisinin tanıtım faaliyetleri için RAK DAO ile iş birliği yapmaktan oldukça mutluyuz. Dünyanın dijital varlık odaklı ilk ve tek serbest bölgesine ev sahipliği yapan Ras Al Khaimah, bölgenin lider blockchain teknolojisi ve inovasyon merkezi olma yolunda önemli bir konumda. Biz de RAK DAO ile birlikte çalışarak bu hayali gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

İş birliği hakkında yorum yapan RAK DAO CEO'su Dr. Sameer Al Ansari, “Tether ile olan bu iş birliği, RAK DAO'nun blockchain inovasyonunda lider bir merkez olma yolculuğunda çok önemli bir dönüm noktası. Bitcoin teknolojisinin ve kripto paraların gücünden yararlanarak ekonomik büyümeyi ve finansal katılımı teşvik ederek RAK DAO'yu dijital ekonomide küresel bir lider olarak konumlandırmayı hedefliyoruz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.