Tatil dönüşüne özel fırsatlar Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında

Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında, tatil dönüşü fırsatları başladı. Pasaj’da bilgisayarlardan akıllı saatlere, kulaklıklardan kahve makinelerine kadar yüzlerce üründe geçerli özel teklifler sunuluyor. 22 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanyada Pasaj müşterileri, 1.000 TL üzeri alışverişlerine anında 200 TL hediye çeki kazanıyor, aynı zamanda ödemelerini peşin fiyatına 3 taksit ile gerçekleştirebiliyor

Tatil dönüşüne özel fırsatlar Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında
Yayınlama: 04.09.2024
4
A+
A-

Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Pasaj’ın “Okula ve Şehre Dönüş” kampanyasında, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanan aileleri çok özel avantajlar bekliyor. 22 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya hem okula hem de şehre dönüş yapanlar için çok cazip fırsatlar içeriyor.

Pasaj’da anında 200 TL hediye çeki ve peşin fiyatına 3 taksit imkanı

Pasaj üzerinden 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler anında 200 TL değerinde hediye çeki kazanma imkânı yakalıyor. Bununla da kalmıyor, alışverişlerini peşin fiyatına 3 taksit olanağıyla tamamlayabiliyorlar. Okula dönüş için ihtiyaç duyulan tüm teknolojik ürünler, Pasaj’da avantajlı ödeme seçenekleriyle yer alıyor.

Her ihtiyaca uygun çözümler

Pasaj'da bilgisayarlardan akıllı saatlere, kulaklıklardan kahve makinelerine kadar geniş bir yelpazede ürünler yer alıyor. İster öğrencilerin eğitim hayatında ihtiyaç duyacağı elektronik ürünler, ister şehir hayatına dönüş yapanlar için pratik çözümlerle Pasaj, her yaştan kullanıcıya hitap ediyor.

Turkcell mağazaları da ilk ders ziline hazır

Sadece Pasaj değil Turkcell Mağazaları da okulların açılışına hazır! Seçili akıllı saat ve akıllı çocuk saati modellerinde çok cazip teklifler 15 Eylül tarihine kadar devam ediyor.

Ayrıca, seçili tablet ürünlerinde, Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında 30 Eylül tarihine kadar avantajlı teklifler devam ediyor.

Turkcell mağazaları ve Pasaj’da sunulan kampanya fırsatlarına ve ürünlere, aşağıdaki linklerden veya Turkcell uygulaması üzerinden erişilebilir.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/pasaj/cihazlar/okula-donus-firsati

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/akilli-cocuk-saati-tarifesi-5-gb

https://www.turkcell.com.tr/kampanya/okula-ve-sehre-donus-kampanyalari

Hızlı ve güvenli alışverişin adresi

Pasaj alışverişi hem hızlı hem de güvenli hale getiriyor. Türkiye’nin dört bir yanına hızlı kargo seçeneği ve doğa dostu ambalajlarla hizmet sunan Pasaj, müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini yaşatmayı hedefliyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.