Tan: Hedefim kadın istihdamını artırmak

Homm Bitkisel’de bağımsız temsilci olarak çalışmaya başlayan Sema Güven Tan, hedefinin kadınların istihdamda daha fazla yer almasını sağlamak olduğunu söyledi.

Tan: Hedefim kadın istihdamını artırmak
Yayınlama: 22.07.2024
2
A+
A-

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2023 yılında kadınların iş gücüne katılım oranı yüzde 34,1 iken, erkeklerde bu oran yüzde 71,2 oldu. 

Homm Bitkisel'in kadın girişimcileri destekleyerek kadınların ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları için fırsatlar sunduğu bildirildi.

2021 yılında Homm Bitkisel’de bağımsız temsilci olarak çalışmaya başlayan Sema Güven Tan, “Homm Bitkisel’e katıldığımda, sermayesiz girişimcilik fırsatının sunduğu olanaklarla kendi işimi kurma ve büyütme şansını yakaladım. Bu süreçte, ekibimle birlikte büyük başarılara imza attık ve kadınların ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı olduk. Hedefim, Türkiye’nin her ilinde temsilcilik sağlayarak kadın istihdamını daha da artırmak ve daha fazla kadına bu fırsatı sunmak.” dedi.

Homm Bitkisel, ev kadınlarına sermayesiz girişimcilik imkanı sunarak, insanlara iş kurmada büyük olanaklar tanıyor. Kadınlara ofise gitmeden, lokasyondan ve zamandan bağımsız özgür iş imkanları sağlıyor.

Tan: Hedefim kadın istihdamını artırmak


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.