Sun Tekstil’in yeni tesisine taşınma süreci

Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, yeni tesisine taşınma sürecine ilişkin bilgilendirme yaptı.

Sun Tekstil’in yeni tesisine taşınma süreci
Yayınlama: 30.05.2024
2
A+
A-

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:

''22.02.2024 tarihli özel durum açıklamamızda, şirketimizin iç üretim faaliyetlerini tek bir lokasyona taşımak amacıyla Manisa'da bulunan iç üretim birimimizin, Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (Torbalı OSB) arsa üzerine kurulmakta olan yaklaşık 16.000 metrekare üretim tesisine taşınmasına ve taşınma işlemlerinin yatırımın tamamlanmasını müteakip başlatılmasına karar verildiği bildirilmişti.

Manisa'daki iç üretim birimimizin taşınma süreci 30.05.2024 tarihi itibarıyla başlatılmıştır, taşınma sürecinin şirketimiz cirosu üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmayacak olup, faaliyetler planlandığı şekilde devam edecektir. Manisa'daki iç üretim birimimizin ardından Torbalı merkez binada bulunan operasyonlar da taşınarak, Temmuz 2024'te süreç tamamlanacaktır.

Torbalı OSB'deki üretim tesisinde görev almak istemeyen çalışanların iş sözleşmelerinin İş Kanunu ilgili maddeleri uyarınca hak ve alacakları ödenmesi suretiyle sona erdirilmesi sonucunda, 30.05.2024 tarihi itibarıyla şirketimizin personel sayısı 1.538 olmuştur.''


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.