Stormy Daniels’ın arkadaşı Trump’ın suçlu bulunmasının ardından “sevinçli bir gün” dedi

Stockholm, 31 Mayıs (Hibya) – Stormy Daniels’ın arkadaşı ve bir yetişkin film yıldızı olan Alana Evans CNN’den Abby Phillip’e verdiği demeçte, Trump’ın suçlu bulunmasıyla kendisinin ve Daniels’ın kesinlikle haklı çıktığını hissettiğini söyledi ve bunu “sevinçli bir gün” olarak nitelendirdi.

Stormy Daniels’ın arkadaşı Trump’ın suçlu bulunmasının ardından “sevinçli bir gün” dedi
Yayınlama: 31.05.2024
1
A+
A-

Evans, “Güvenilir kabul edildik ve bu açıdan iç açıcı çünkü pek çok insan bizi kim olduğumuz için yargılıyor – geçmişimiz – bu tekrar tekrar yüzümüze vurulan bir şey … bu bizim insan olarak kim olduğumuzun bir yansıması değil” dedi.

Evans, “gerçekten mutlu olduğunu çünkü günün sonunda gerçekten bir yetişkin film yıldızının öne çıktığını ve o adamı gerçeğe teslim eden kişi olduğunu” da sözlerine ekledi.

Öte yandan mahkeme yargıcı jüri üyelerine haftalarca süren duruşmadaki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yargıç Juan Merchan onlara, “Bu konuya hak ettiği ilgiyi gösterdiniz ve bunun için size teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Trump'ın avukatı Todd Blanche, jürinin salonu terk etmesinin ardından beraat talebinde bulundu ancak yargıç bu talebi reddetti.

Manhattan Bölge Savcısı Alvin Bragg, ne tür bir ceza isteyebileceği konusunda yorum yapmadı ve ofisinin mahkeme belgelerinde konuşacağını söyledi.

Alvin Bragg “Bu sanık Amerikan tarihindeki diğer sanıklardan farklı olsa da, biz bu duruşmaya ve nihayetinde bugün bu karara, mahkeme salonunun kapısına gelen diğer tüm davalarla aynı şekilde ulaştık; bunu yaparken de gerçekleri ve kanunları takip ederek, Korku ya da iltifat olmadan” dedi Bragg. Soruşturma sırasında Trump destekçilerinin tehditlerine maruz kalan Bragg, karara tepkisi sorulduğunda, “Ben işimi yaptım. İşimizi yaptık.” diye konuştu.
 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.