Stormy Daniels: Donald Trump ”gönüllü kum torbası olarak kamu hizmeti yapmalı”

New York, 2 Haziran (Hibya) – Stormy Daniels, Donald Trump’ın ağır suç mahkumiyetinin ardından ”gönüllü kum torbası olarak kamu hizmeti yapmalı” dedi.

Stormy Daniels: Donald Trump ”gönüllü kum torbası olarak kamu hizmeti yapmalı”
Yayınlama: 02.06.2024
2
A+
A-

ABD eski Başkanı'yla olan ilişkisi hakkında sessiz kalması karşılığında “yasal masraflar” olarak 130 bin dolar ödenen yetişkin film yıldızı, başkan adayının “tamamen ve tamamen gerçeklikten kopuk” olduğu uyarısında bulundu.

Sunday Mirror'a konuşan 45 yaşındaki Daniels, “Bence hapse mahkum edilmeli ve daha az şanslı insanlar için çalışarak ya da bir kadın sığınma evinde gönüllü kum torbası olarak kamu hizmeti yapmalı” dedi.

Daniels, New York'taki bir mahkemede jürinin Trump'ı hızlı bir şekilde mahkum etmesinin ardından “şoke olduğunu” ancak haklı çıktığını ve bunun da ifadesine inandıklarını gösterdiğini söyledi.

“Mahkemede olmak, jüri üyelerinin size bakması çok korkutucuydu ama mahkemede ortaya çıkmak isteyen şeylerin ortaya çıkmasından ve dediğim gibi, bunca zamandır doğruyu söylediğimi kanıtlamaktan memnunum.

“Benim için bitmedi. Benim için asla bitmeyecek. Trump suçlu olabilir ama ben hala bu mirasla yaşamak zorundayım.” diye ekledi.

Trump, 12 New Yorkludan oluşan bir jüri tarafından, bir kişinin ikinci bir suç işleme niyetiyle kayıtlarda yanlış girişler yapmasını veya yapılmasına neden olmasını suç haline getiren iş kayıtlarında tahrifat suçundan mahkum edildi. Trump'ın cezası 11 Temmuz günü açıklanacak.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.