Stellantis Pro One IAA Transportation 2024’te gövde gösterisine hazırlanıyor

Otomotiv endüstrisinin her alanına yatırım yapan dünyanın en büyük mobilite şirketlerinden Stellantis, ticari araçtaki stratejik hamlesi Stellantis Pro One ile gücünü artırmaya devam ediyor.

Stellantis Pro One IAA Transportation 2024’te gövde gösterisine hazırlanıyor
Yayınlama: 07.09.2024
3
A+
A-

AB30'daki liderliği ve Almanya pazarında sağladığı büyüme ile dikkat çeken Stellantis Pro One, ticari ve endüstriyel araçlara yönelik Avrupa'nın en önemli ticaret fuarına katılıyor. Fuarda Citroen, FIAT Professional, Opel ve Peugeot markalarına ait araçlar sergileniyor ve bu Stellantis hafif ticari araçlarının güçlü dönüşümünü gözler önüne seriyor. Stellantis Pro One'ın dönüşüm ve ürün gamını güçlendirme stratejisi, dünya genelinde 450'nin üzerinde sertifikalı ortak tarafından destekleniyor.

Stellantis, sıfır egzoz emisyonu ve yeşil mobiliteye yönelik önemli bir adımı temsil eden ve yakında büyük hacimli ticari araçlarında kullanıma sunulacak olan yenilikçi hidrojen yakıt hücresi teknolojisine (FCEV) odaklanıyor. Dolayısıyla en önemli yenilik olarak Opel Movano HYDROGEN’in dünya tanıtımı burada öne çıkıyor. Bunun dışında performansı önemli ölçüde artıran, CO2 emisyonlarını yüzde 10 oranında azaltan, büyük hacimli önden çekişli ticari araçlar için sınıfının en iyi tork değerini sunan yeni MultiJet 4.0 motor ve AT8 otomatik şanzıman da önemli bir gündem maddesi olarak dikkat çekiyor.

Dünyanın en büyük mobilite şirketlerinden Stellantis’in ticari araç birimi Pro One, yükselen performansını yenilikçi ürünleriyle artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Stellantis Pro One, ticari ve endüstriyel araçlara özel Avrupa’nın en büyük ticaret fuarı olan IAA Transportation’a katılmaya hazırlanıyor. Stellantis, 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Hanover’de gerçekleştirilecek olan fuara çok güçlü şekilde hazırlandı.

IAA Transportation 2024, ikinci nesil elektrikli geçiş (batarya elektrikli araçlar ve yakıt hücreli araçlar) teknolojisine sahip 12 yeni model, tam bağlantılı minibüs ile pick-up modelleri, daha güvenli ve daha rahat sürüş için çok sayıda ADAS özelliğini de içeren yeni Stellantis Pro One serisinin en yeni özelliklerini keşfetmek için eşsiz bir fırsat olacak.

Stellantis Pro One IAA Transportation 2024’te gövde gösterisine hazırlanıyor

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.