Spora tutkuyla bağlı bir küresel teknoloji devi; vivo

vivo, son yıllarda futbol dünyasında yaptığı önemli sponsorluk anlaşmaları ve projeleri aracılığıyla futbola olan tutkusunu ve desteğini göstermeye devam ediyor.

Spora tutkuyla bağlı bir küresel teknoloji devi; vivo
Yayınlama: 05.06.2024
0
A+
A-

vivo, son yıllarda futbol dünyasında yaptığı önemli sponsorluk anlaşmaları ve projeleri aracılığıyla futbola olan tutkusunu ve desteğini göstermeye devam ediyor.

Takım çalışmasının ve ortak bir hedef peşinde koşmanın özünü örnekleyen zengin bir geçmişe sahip olan futbol, dünya çapında en çok takip edilen spor olarak yerini koruyor. FIFA Dünya Kupası ve UEFA Avrupa Ligi gibi uluslararası turnuvalar, milyarlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyerek futbolun birleştirici gücünü gözler önüne seriyor. Bu nedenlerle futbol günümüzde sadece bir spor olmaktan öte dünyanın ortak kültürel mirasının da en önemli örneklerinden biri. Futbolun, sadece bir spor dalından çok daha fazlası olduğuna inanan vivo, bu evrensel dilin insanları bir araya getirme ve ortak bir tutku etrafında birleştirme gücüne hayranlık duyuyor.

Dünyanın önde gelen markalarından vivo da futbol organizasyonlarına ve takımlarına sağladığı sponsorluklarla bu sporun daha kaliteli organizasyonlar ile çok daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olan markların başında geliyor. Şirketin bu destekleri sayesinde, futbol kulüpleri ve organizasyonlar mali açıdan güçlenerek daha iyi tesisler kurabiliyor, yetenekli oyuncular yetiştirebiliyor. vivo futbola verdiği destekleri kapsamında son olarak bu yıl 14 Haziran’da Almanya’da başlayacak UEFA EURO 2024 turnuvasının resmi ortağı oldu ve bu etkinlikte resmi akıllı telefon sponsoru olarak en yeni teknolojilerini dünya futbol sahnesinde sergileyecek. Taraftarlar, vivo'nun desteğiyle gerçekleştirilecek etkinlikler aracılığıyla özel bir şampiyona deneyimi yaşayacak.

Uzun yıllardır futbolu destekliyor

vivo'nun futbola olan desteği sadece son yıllara ait değil. Geçtiğimiz yıllarda da futbola önemli katkılarda bulunan vivo’nun sponsor olduğu turnuvalar ile vivo, futbola olan tutkusu ve bu spora yaptığı yatırımlarla dünya çapındaki futbolseverlerle buluşmaya ve futbola katkıda bulunmaya devam ediyor.

UEFA EURO 2024 Resmi Ortağı: vivo, 14 Haziran'da Almanya'da başlayacak olan UEFA EURO 2024 turnuvasının resmi ortağı ve resmi akıllı telefon sponsoru oldu. Bu sayede, en yeni teknolojilerini dünya futbol sahnesinde sergileme ve taraftarlara unutulmaz bir şampiyona deneyimi yaşatma imkanı yakalayacak.

Türkiye Erkek A Milli Futbol Takımı Ana Sponsoru: vivo, 2020 yılında Türkiye pazarına girer girmez Erkek A Milli Futbol Takımı'nın “Ana Sponsoru” ve “Resmi Akıllı Telefon Ortağı” olmuştu.

FIFA 2022 Dünya Kupası Ana Sponsoru: vivo Katar’da oynanan FIFA Dünya Kupası’nda en yeni teknolojileri ile futbolseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmıştı.

Geçmiş Sponsorluklar: vivo'nun bugüne kadar sponsor olarak destek verdiği turnuvalar içerisinde UEFA Euro 2020, Hindistan Premier Ligi 2016-2019 ve 2021, FIFA Konfederasyonlar Kupası 2017, FIFA Dünya Kupası 2018, FIFA Arap Kupası Katar 2021 ve FIFA Dünya Kupası Katar 2022 yer alıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.