SPOINT İnşaat, Ümraniyespor Şehir Stadyumu’na adını verdi

SPOINT İnşaat A.Ş, bu zamana kadar spora ve sporcuya verdiği destekleri Ümraniyespor ile imzaladığı Stat İsmi, Stat İçi ve Forma Kol Sponsorluğu anlaşmasıyla zirveye taşıdı. Sponsorluk kapsamında Ümraniyespor futbol stadına adını veren şirket, logosuyla da yeni sezonda Ümraniyesporlu futbolcuların tişörtlerinde yerini alacak.

SPOINT İnşaat, Ümraniyespor Şehir Stadyumu’na adını verdi
Yayınlama: 04.09.2024
1
A+
A-

Hayata geçirdiği taahhüt projeleriyle inşaat sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan SPOINT İnşaat, Anadolu’nun birçok kentinde sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleri ile çocukların ve gençlerin spora olan ilgisini artırarak geleceğe kalıcı bir miras bırakmayı hedefliyor. Bu kapsamda sporu özendirici faaliyetler yürüten şirket, geçtiğimiz sezonun başarılı takımlarından Ümraniyespor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Ümraniyespor stadı SPOINT İnşaat Ümraniyespor Stadyumu olarak anılacak. Aynı zamanda Stat İçi sponsorluğunu da alan SPOINT, Ümraniyespor formasının kol kısmına logosunu da taşıyacak. 

“Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan SPOINT İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Memiç, “İmzamızı attığımız taahhüt projeleriyle ve yurt dışı konut projemizle, inşaat sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan SPOINT İnşaat olarak spora destek veriyoruz. Bunu da Ümraniyespor sponsorluk anlaşmamızla bir üst seviyeye çıkarttık” dedi. Futbolda, özellikle altyapı çalışmalarında önemli bir vizyona sahip olan Ümraniyespor’un bugünün çocukları ve gençlerine yeni ilhamlar yaratacağına gönülden inandıklarını ifade eden Memiç, “Sporun birleştirici gücüne yürekten inanıyoruz” dedi. Ünal Memiç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İstanbul’un en köklü ve güçlü takımlarından Ümraniyespor Kulübü ile Stat İsmi ve Forma Kol Sponsorluğu anlaşmasına imza atmaktan çok mutluyuz. Anlaşma kapsamında kulübümüzün stadının yeni sezonda SPOINT İnşaat adıyla anılacak olması bizim için apayrı bir gurur kaynağı. Bu süreçte başta Ümraniyespor Kulübü Başkanımız Sayın Ömür Aydın olmak üzere tüm ekibimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, kulübümüzün Futbol A Takımından Sorumlu As Başkanı olarak futbolcularımıza ve kulübümüze 2024- 2025 sezonunda başarılar diliyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.