Skoda’nın yenilenen modelleri satışa sunuldu

Skoda, yenilenen Octavia Sedan ve Combi modellerini satışa sundu.

Skoda’nın yenilenen modelleri satışa sunuldu
Yayınlama: 17.07.2024
0
A+
A-

Skoda Octavia Sedan lansmana özel 1 milyon 719 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla showroomlardaki yerini aldı. Octavia, yenilenen tasarımı, yeni bilgi-eğlence sistemleri, yeni güvenlik sistemleri ve daha fazla sürdürülebilir materyal kullanımıyla dikkat çekiyor.

Yenilenen Octavia Sedan ve Combi modeli, şık tasarımını daha da ileriye taşıdı. Yeni 2 boyutlu Skoda logosuna sahip modelde, yeni Skoda ön ızgarası, yeni Crystallinium Full LED Matrix ön farlar, yeni dinamik tasarımlı LED stop lambaları ve yeni jant tasarımları dikkat çekiyor. 

Kokpit ile tüm veriler kolayca ve hızlı bir şekilde takip edilebiliyor. Çift bölgeli Climatronic sistemi artık tüm modellerde standart olarak sunulurken aktif soğutma özellikli hızlı kablosuz şarj, dikiz aynasına entegre USB-C girişi ve masaj özellikli ön koltuklar da yenilikler arasında yer alıyor.

Octavia, her ihtiyacı karşılamaya devam ediyor. Sedan versiyon 600 litre ve koltuklar katlandığında bin 550 litre bagaj hacmi sunarken Combi versiyon 640 litre ve koltuklar katlandığında bin 700 litre hacim sunuyor. Yenilenen Octavia Sedan ve Combi modellerinin uzunluğu ise 9 milimetre artarak 4.698 milimetreye çıktı.

Yenilenen Skoda Octavia, her biri zengin donanımlara sahip seçeneklerle satışa sunuldu. Elite, Premium, Prestige, Sportline ve RS olmak üzere beş farklı seçeneğe sahip Octavia, her beğeniye hitap eden özelliklerle donatıldı.

Skoda, Octavia’nın aktif ve pasif güvenlik seviyesini yeni versiyonda daha da geliştirdi. Yenilenen Octavia ile birlikte RS versiyonu da daha geliştirilerek, 3 milyon 499 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.