Skechers Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfıyla deprem bölgesine destek vermeye devam ediyor

Çocukların hayallerine güvenli adımlarla ulaşması için “Geleceğe Adımlar” projesini hayata geçiren Skechers Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) aracılığıyla, deprem bölgesindeki 200 kız çocuğun geleceğe adımlarını destekledi.

Skechers Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfıyla deprem bölgesine destek vermeye devam ediyor
Yayınlama: 25.07.2024
2
A+
A-

Geleceğin güçlü bireylerini desteklemek için toplumda değer yaratan sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Skechers Türkiye, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle depremin merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık’ta konteyner kent bölgesinde afetten etkilenmiş ihtiyaç sahibi 200 kız çocuğa spor giyim ve spor ayakkabı desteğinde bulunan marka, önümüzdeki dönemde de “Geleceğe Adımlar” projesi kapsamında çocukların yanında olmaya devam edecek.

Cumhuriyetin ikinci yüzyılına yürürken aydınlık geleceğin güvencesi kız çocukların geleceğe adımlarını desteklediklerini belirten Skechers Türkiye Pazarlama Direktörü Caner Uluğ “Çocukların geleceğe adımlarını desteklemeyi sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Bu amacımız doğrultusunda çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla çalışarak üç projemizle kız çocukların yanında oluyoruz. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi ile gerçekleştirdiğimiz “Güvenli Adımlar” projesiyle, kız çocukların yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını tespit ediyor ve sokakta kendilerini güvende hissetmelerini, fikirlerini özgürce ifade edebilmelerini sağlıyoruz. Make-A-Wish Türkiye ile yürüttüğümüz “Bi’Çift Hayalimiz Var” projesiyle, yıl boyunca 300 Dilek Çocuğu’nun hayalindeki ayakkabılara kavuşmasını sağlayacağız.  Ayrıca, Geleceğe Adımlar Projesi ile deprem bölgesindeki çocukların ihtiyaçlarının hala devam ettiğine dikkat çekmek istiyoruz. Toplum Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği yaparak, bu bölgede 200 çocuğun geleceğe adımlarına destek olmaktan mutluyuz.” dedi.

Skechers Türkiye hakkında

Dünyanın en büyük spor ayakkabı markalarından biri olan Skechers’ın Türkiye’deki tüm faaliyetleri, 2011 yılından bu yana Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş distribütörlüğünde yürütülüyor. Spor ayakkabı, günlük ayakkabı, çocuk ayakkabıları, spor giyim, günlük giyim ve aksesuarlar kategorilerinde ürünler sunan Skechers Türkiye’nin ülke genelinde 70’ten fazla mağazası bulunuyor.

Skechers ile tekstil lisans anlaşması bulunan Olka’nın Türkiye’de satılan bütün Skechers markalı tekstil ürünleri burada tasarlanıyor, markanın AR-GE çalışmalarıyla geliştiriliyor ve kalite standartları çerçevesinde üretiliyor. Skechers Türkiye’nin biri İstanbul Esenyurt’ta, diğeri Şanlıurfa’da faaliyet gösteren üretim tesislerinde ise çeşitli ayakkabı modellerinin yüksek adetli üretimleri gerçekleştiriliyor. Türkiye ekonomisine ve istihdamına gerek perakende gerekse üretim alanlarında katkılar sağlayan Olka Grup’un gelecekteki stratejik hedefleri arasında üretim kapasitesini artırmak suretiyle yurtdışına ihracat da bulunuyor.  

Skechers.com.tr


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.