Siyasilerden Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş’a tebrik

Siyasiler, 2024 Turkcell Süper Kupa maçında rakibi Galatasaray’ı yenerek şampiyon olan Beşiktaş’ı yayımladığı mesajla kutladı.

Siyasilerden Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş’a tebrik
Yayınlama: 03.08.2024
4
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 Turkcell Süper Kupa finalini kazanarak şampiyon olan Beşiktaş’ı,  taraftarlarını ve Beşiktaş camiasını tebrik ederek, 2024-2025 sezonunda takımlara başarılar diledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Turkcell Süper Kupa finalini kazanan Beşiktaş’ı ve tüm Beşiktaş camiasını kutladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2024 Turkcell Süper Kupa şampiyonu olan Beşiktaş’ı, camiasını ve tüm taraftarlarını tebrik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2024 Turkcell Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş’ı gönülden tebrik ettiğini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 Turkcell Süper Kupa şampiyonu olan Beşiktaş futbol takımını ve camiasını yürekten kutladığını ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yayımladığı mesajda “2024 Turkcell Süper Kupa Şampiyonu olan Beşiktaş’ı kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti ve tüm Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum.” ifadesine yer verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Galatasaray’ı yenerek Süper Kupa’yı kazanan Beşiktaş camiasını, futbolcularını, yönetimini, teknik ekibini ve taraftarlarını tebrik etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Süper Kupa için mücadele eden her iki takımı da tebrik ederek, kupayı müzesine götüren Beşiktaş’ı kutladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yayımladığı mesajda şunları ifade etti:

“2024 Süper Kupa Şampiyonu Beşiktaş’ı canıgönülden kutluyor, teknik ekip ve yönetim başta olmak üzere tüm taraftarlarını tebrik ediyorum. Süper Kupa'nın bir diğer adayı Galatasaray başta olmak üzere; Türk futboluna değer katan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye Kupası’nın ardından Süper Kupa’yı da kazanan Beşiktaş camiasını, futbolcularını ve taraftarlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 2024 Turkcell Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş’ı kutladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.