Siyasilerden şehit polis için taziye mesajı

Siyasiler, görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemalcan Ev için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden şehit polis için taziye mesajı
Yayınlama: 30.06.2024
1
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yayımladığı mesajda “Kocaeli'de görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polisimiz Cemalcan Ev'e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in mesajı şöyle:

“Görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Cemalcan Ev'e yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin mekânı cennet, makamı ali olsun inşallah.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise şu mesajı yayımladı:

“Kocaeli'de görevi başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan kahraman polisimiz Cemalcan Ev’e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, mesajında “Kocaeli’de görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Cemalcan Ev’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum.  Aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.