Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Siyasiyeler, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı
Yayınlama: 18.05.2024
3
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yayımladığı mesajda “Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın mesajı şu şekilde:

“Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Onbaşı Recep Kabala kardeşime yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun başı sağ olsun.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mesajında “Pençe Kaplan Harekat Bölgesinde şehit olan Mehmetçiğimiz P. Söz. Onb. Recep Kabala'ya Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un mesajı şöyle:

“Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde mevzide meydana gelen mühimmat patlaması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala'ya Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu’nun mesajı şu şekilde:

 “Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde şehit düşen P. Söz. Onb. Recep Kabala’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”  

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mesajında “Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde şehit olan askerimiz Recep Kabala’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.