Siyasilerden, milli boksör Esra Yıldız Kahraman’a tebrik mesajı

Siyasiler, 2024 Paris Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanan milli boksör Esra Yıldız Kahraman’ı tebrik etti.

Siyasilerden, milli boksör Esra Yıldız Kahraman’a tebrik mesajı
Yayınlama: 08.08.2024
1
A+
A-

İstanbul Valisi Davut Gül, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanarak olimpiyat üçüncüsü olan ve Türkiye'ye 4. madalyayı kazandıran milli boksör Esra Yıldız Kahraman’ı tebrik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, tebrik mesajında “Paris 2024’te bronz madalya kazanan milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman'ı yürekten kutluyorum.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Paris 2024 Olimpiyatları boyunca bileğinin ve yüreğinin gücüyle gösterdiği performansıyla ülkemize bronz madalya kazandıran milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman'ı canıgönülden tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize yaşattığı gurur için teşekkür ediyorum. Yolu açık, başarıları daim olsun…”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Boks Kadınlar 57 kilo kategorisinde bronz madalya kazanan milli boksör Esra Yıldız Kahraman’ı tebrik ederek, gururlu olduğunu belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kutlama mesajında “Yarı finalde 3. olarak olimpiyatlardaki hanemize bir madalya daha ekleyen milli boksörümüz Esra Yıldız Kahraman’ı gönülden tebrik ediyorum. Azimle mücadele ederek bayrağımızı dalgalandırdın, seninle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Paris 2024’te Boks Kadınlar 57 kilo kategorisinde bronz madalya kazanan Esra Yıldız Kahraman’ı tebrik etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.