Siyasilerden Kurban Bayramı mesajı

Siyasiler, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Siyasilerden Kurban Bayramı mesajı
Yayınlama: 16.06.2024
3
A+
A-

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mesajında “Aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, bu mübarek bayramın insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce “Sevdiklerinizle bir araya gelip güzel anılar biriktirebileceğiniz nice bayramlar diliyorum. Bu bayram sofralarımıza bolluk, kalplerimize huzur getirsin. Kurban Bayramımız mübarek olsun” sözleriyle bayramı kutladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Dayanışmanın pekiştirildiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yaşandığı Kurban Bayramı'nı aziz milletimizle birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz. Bu bayramda gelin, sevdiklerimizle bereketi paylaşalım, misafirlerimizi hoş muhabbetle ağırlayalım, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirelim. Bu vesileyle Kurban Bayramı bereketinin tüm mazlum coğrafyalar için can suyu olmasını ve kurtuluşun kapılarını aralamasını Rabb'imden niyaz ediyorum. Mübarek Kurban Bayramı'mızın; ülkemize, milletimize ve İslâm alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum.”

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Yolları, sofraları, kalpleri ve duaları bir eden Kurban Bayramımız mübârek olsun… Rabbim, bir ve beraberce nicelerine erişmeyi nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın Kurban Bayramı mesajı şöyle:

“Kurban Bayramı'nın ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini, Gazze'de yaşanan acıların dinmesine vesile olmasını diliyorum. Aziz milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmesini temenni ediyorum.”

 

Sanayi ve Teknoıloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Kurban Bayramı’nın insanlığa merhamet ve adalet, yeryüzüne huzur ve sükûnet getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.” dedi.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Kurban Bayramı'nın ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla kavuşmamızı nasip eylesin. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun.” sözleriyle bayramı kutladı.

 

Kurban Bayramı'nı kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, “Allah’a yakınlaşmanın, paylaşmanın ve kardeşliğin bayramı; Kurban Bayramımız kutlu olsun. Bu mübarek günlerde, akraba, dost ve komşularımızdan başlayarak tüm Müslümanlarla birlikte, paylaşmanın bereketini yaşıyoruz. Kurban Bayramı'nın milletimize ve Filistin başta olmak üzere tüm insanlığa esenlik, huzur ve barış getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bizleri bir bayram sabahına daha eriştiren Rabbimize şükürler olsun. Bayramımız mübarek olsun.” sözlerine yer verdi.

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın mesajı şu şekilde:

“Kurban Bayramınızı kutluyor, sağlık ve iyilik diliyorum. Bayramlarımız tüm insanlığa barış çağrısıdır. İnsanlık bu çağrıya her zamankinden daha fazla muhtaç.”

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mesajında, Çocuklarımızın gülümsediği, mutluluk içinde yaylalarda koşup oynadığı her gün bayramdır. Çünkü yaylalarımız özgürleştikçe güzel. Bayramlar bir oldukça güzel. Bayramlar birlik oldukça güzel. Bayramlar çocuklarımız güldükçe güzel… Vatanımızın dört bir yanında huzur içinde nice bayramlara…” ifadesini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.