Siyasilerden İzmir’deki patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Siyasiler, İzmir’in Torbalı ilçesindeki bir lokantada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden İzmir’deki patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı
Yayınlama: 30.06.2024
2
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir’de bir lokantada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifalar dileyerek, olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’un mesajı şu şekilde:

“İzmir Torbalı'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor; İzmirli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan İzmir’in Torbalı ilçesinde bir iş yerinde gerçekleşen patlamayla ilgili derin üzüntü duyduklarını belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşanan kazayı araştırmak üzere Bakanlığımıza bağlı Müfettişlerimiz görevlendirilmiş olup, gerekli incelemeler yapılacaktır. Bakanlığımız olarak süreci yakından takip ediyoruz. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun İzmir.”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yayımladı mesajda “İzmir Torbalı’da bir lokantada meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Patlama sonucu yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın mesajı şöyle:

“İzmir’de bir işletmede meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır; yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimizi her türlü kazadan ve afetten muhafaza eylesin.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“İzmir’de bir lokantada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Psikososyal destek ekiplerimiz olay yerine intikal ederek patlamadan etkilenen vatandaşlarımız ile yakınlarına yönelik psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır. Rabbim yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar versin.”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yayımladığı mesajda “İzmir’in Torbalı ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen elim patlama sonucu yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır; yaralananlara acil şifalar diliyorum. Allah milletimizi her türlü kazadan ve afetten korusun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise şu mesajı yayımladı:

“İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan doğalgaz patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yayımladığı mesaj şu şekilde:

“İzmir’de bir lokantada meydana gelen patlamada 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrendim. Yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı 63 vatandaşımıza acil şifalar dilerim.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.