Siyasilerden A Milli Futbol Takımı’na tebrik

Siyasiler, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselen A Millî Futbol Takımı’nı tebrik etti.

Siyasilerden A Milli Futbol Takımı’na tebrik
Yayınlama: 03.07.2024
7
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Viyana duvarı aşıldı, sırada Hollanda. Kupayı bizim çocuklar alacak, Al Bayrağımız hak ettiği yerde olacak” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “EURO 2024'te Avusturya’yı yenerek çeyrek finale kalan A Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Yolun sonu final olsun” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, A Milli Futbol Takımı'nı “2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum. Sizinle gurur duyuyoruz” sözleriyle tebrik etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye – Avusturya maçı sonrası yayımladığı tebrik mesajında “Avusturya tamam. Bu yolun sonu Şampiyonluk, size güvenimiz tam bizim çocuklar” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, A Milli Futbol Takımı'nı şu sözlerle kutladı:

“Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Haydi bizim çocuklar şimdi sırada yarı final…”

Milli Savunma Bakanlığı, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı:

“EURO2024’te müthiş bir mücadele ile Avusturya’yı 2-1 yenerek Çeyrek Finale çıkmayı başaran A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyor, milletimize büyük bir mutluluk yaşatan bizim çocukları gururla selamlıyoruz.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın mesajı şöyle:

“EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselen A Millî Takımımızı kutluyorum” .

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, müsabakaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Sahada verdikleri mücadeleyle ve duvar gibi savunmasıyla bugün Avrupa Futbol Şampiyonası'nda adeta tarih yazan ve Avusturya'yı 2-1'lik bir skorla mağlup eden A Milli Futbol Takımımızın her bir futbolcusunu ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çeyrek finalde Hollanda'yla yapacağımız karşılaşmada başarılar diliyorum. Sizlerle bir kere daha gurur duyduk! Sağ olun, var olun.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, A Milli Futbol Takımı'nı “2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Millî Futbol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Sizinle gurur duyuyoruz” sözleriyle tebrik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “O kupalar sana feda. Al gel de buralar bayram olsun. Yüreklerini ortaya koydular, adımızı çeyrek finale yazdılar, harikasınız bizim çocuklar” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye – Avusturya maçı hakkında “Yol ver Türk’ün bayrağına” vurgusu yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Gururumuzsunuz bizim çocukları. EURO 2024 Çeyrek Finali'nde tüm kalbimiz ve desteğimiz sizinle… Yolun sonu şampiyonluk” değerlendirmesinde bulundu.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat mesajında, “Muhteşem bir oyun oynayarak Euro 2024 Futbol Turnuvasında Çeyrek Finale yükselme başarısı gösteren A Milli Futbol Takımımızı canıgönülden kutlarım.” sözlerine yer verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, A Milli Futbol Takımı'nın çeyrek finale yükselmesi hakkında şunları söyledi:

“Avusturya’yı muhteşem bir mücadeleyle yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız, Dünyanın dört bir yanından EURO 2024’ü heyecanla takip eden tüm vatandaşlarımıza yine büyük bir gurur yaşattı. Size şampiyonluk yakışır!”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bunun adı çeyrek final. Harikasınız bizim çocuklar harika. Bu yolun sonu final olsun. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Milli Takımın Avusturya maçı galibiyetiyle ilgili şunları dile getirdi:

“Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya Milli Takımı'nı yenerek çeyrek finale yükselen ve bizi bir kez daha gururlandıran A Milli Futbol Takımı'mızı canıgönülden kutluyorum.”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nı şöyle tebrik etti:

“2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum. Çeyrek finalde Hollanda karşısında Milli Takımımıza başarılar diliyorum.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, “Çeyrek finaldeyiz! A Millilerimizi gönülden kutluyorum. Teşekkürler bizim çocuklar” ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın değerlendirmesi şöyle:

“Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek EURO 2024'te çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum! Ay-yıldızlı bayrağımızın gölgesinde bizlere bu gururu yaşatan takımımız kupa yolunda emin adımlarla ilerliyor.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, milli maç sonucunda A Milli Futbol Takımı'nı şu sözlerle kutladı:

“Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya’yı mağlup ederek bizlere yeni bir coşku yaşatan A Milli Futbol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Çeyrek finale yükselen bizim çocuklara başarılar diliyorum. Kalbimiz sizinle… Bahtınız açık yolunuz şampiyonluk olsun.”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Tebrikler A Millî Takım, tebrikler bizim çocuklar. Omuz omuza verdik, coşkuyla ilerledik; şimdi gurur duyma zamanı… 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı canıgönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Milli takımımızın başarısı hepimize büyük bir gurur ve sevinç yaşattı! Oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye – Avusturya maçına ilişkin, “A Milli Takımımız, Avusturya’yı geçerek çeyrek finale yükseldi! Sizi yürekten tebrik ediyorum, inancımızı boşa çıkarmadınız. Haydi çocuklar, daha büyük zaferler bizi bekliyor!” tebrik mesajını yayımladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.