Siyasilerden, A Milli Futbol Takımı’na destek

Siyasiler, bu akşam saat 22.00’da oynanacak Türkiye – Hollanda maçı için A Milli Futbol Takımı’na başarılar diledi.

Siyasilerden, A Milli Futbol Takımı’na destek
Yayınlama: 06.07.2024
4
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, milli takıma destek mesajında şunları söyledi:

“Bu akşam Avrupa Şampiyonası Yarı Final yolunda rakibimiz Hollanda. Biz, bizim çocuklara sonuna kadar güveniyoruz. Zerzevan’da top oynayan çocuklarımızın da; dünyanın dört bir yanında kalbi Ay Yıldız atan milyonların da duaları sizlerle. Haydi vurduğunuz gol yolun sonu final olsun.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Şimdi Sahne Türk’ün! EURO 2024'te yarı final yolunda Hollanda karşısında A Millî Takımımıza başarılar diliyorum. Haydi bozkurt yürekli, çelik ayaklı bizim çocukları” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Avrupa Şampiyonası’nda bu akşam Hollanda ile karşılaşacak olan bizim çocuklara başarılar diliyorum. 85 milyonun duası sizinle. Bahtınız açık yolunuz şampiyonluk olsun” ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı, A Milli Futbol Takımı'na yayımladığı destek mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan bizim çocuklara mesaj var. A Millî Futbol Takımımızın EURO 2024'te sağlayacağı her başarı milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak. Haydi Türkiye, hep birlikte zafere!”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, yayımladığı destek mesajında “Önünüze konulan her engeli aşacak güç sizde var. Koca bir milletin kalbi ve duası sizlerle. Bizim çocuklara Hollanda maçında başarılar dileriz” vurgusu yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, milli takıma desteklerini şöyle dile getirdi:

“Bu akşam EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'yla karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımıza gönülden başarılar diliyorum. Yarı finale adımızı yazdıracağınıza ve futbolun güzelliklerini tüm dünyaya izletmeye devam edeceğinize 85 milyon tek yürek inanıyoruz. Vurduğunuz gol olsun bizim çocuklar.”

İstanbul Valisi Davut Gül, “11 Aslanımızla geldik! 86 milyonluk milletimizle, dualarımızla, beraberliğimizle bekliyoruz” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Şimdi daha da kenetlenmenin tam zamanı” vurgusu yaparak şu mesajı yayımladı:

“2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında, A Milli Futbol Takımımıza Hollanda karşısında başarılar diliyorum. Haydi bizim çocuklar, alın bu maçı. Desteğimiz ve duamız sizinle.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.