Siyasilerden A Milli Futbol Takımı’na destek

Siyasiler, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda maça çıkacak olan A Milli Futbol Takımı’na başarılar diledi.

Siyasilerden A Milli Futbol Takımı’na destek
Yayınlama: 18.06.2024
3
A+
A-

Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca, Gürcistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı hakkında “Şimdiden maçın son anını bekliyoruz. Gürcistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımızın tüm kalbimizle yanındayız” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, bugün grubundaki ilk maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımına Gürcistan karşısında başarılar dileyerek “Haydi Bizim Çocuklar; şansınız bol, attığınız gol olsun” ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, A Milli Futbol Takımına EURO 2024 yolculuğunda başarılar diledi.

İstanbul Valisi Davut Gül, “Kalbimiz sizinle bizim çocuklar, vurduğunuz gol olsun. Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024’te ilk maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Biz hazırız, haydi Türkiye!” vurgusu yaparak şunları söyledi:

“Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçına bu akşam çıkacak olan A Milli Futbol Takımımıza turnuva yolculuğunda yürekten başarılar diliyorum. Size sonuna kadar inanıyoruz.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, A Milli Futbol Takımı'na desteklerini şöyle açıkladı:

“Ay yıldızlı armamızla gururumuzsunuz! Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyorum. Dualarımız sizinle bizim çocuklar.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, A Milli Futbol Takımı hakkında şu mesajı paylaştı:

“Ve A Milli Futbol Takımımızın, Avrupa Futbol Şampiyonasındaki ilk maçı başlıyor… Haydi bizim çocuklar Vurduğunuz gol, yolun sonu final olsun.”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “A Milli Futbol Takımımıza, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçında gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda maça çıkacak olan milli takım için “2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Vurduğunuz gol, yediğiniz ofsayt olsun” ifadesini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.