Siyasiler, YKS’ye girecek adaylara başarılar diledi

Siyasiler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan adaylara başarılar diledi.

Siyasiler, YKS’ye girecek adaylara başarılar diledi
Yayınlama: 08.06.2024
1
A+
A-

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrenciler için “Bugün ve yarın yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek tüm adaylara başarılar diliyorum. En kıymetli hazinemiz gençlerimizin her birinin hayallerine ve hedeflerine en güzel şekilde ulaşmasını temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, öğrencilere şu sözlerle başarılar diledi:

“Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum. Yıl boyu süren emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum. Hayat yolculuğunda önemli bir dönemeç olsa da, bu sınav her şey değil. Yol boyunca karşılarına nice fırsat ve sınama çıkacak. İnançla, azimle, gayretle çalıştıklarında, Allah’ın yardımıyla aşamayacakları engel olmayacaktır.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu  “Sevgili gençler, hedefleriniz ve idealleriniz için verdiğiniz emeğin karşılığını almanızı temenni eder, YKS'de hepinize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sınav saatleri içerisinde vatandaşların sessiz olmaları konusunda uyarı yaparak şunları söyledi:

“YKS’nin ilk oturumu saat 13.00’te bitecek. Vatandaşlarımıza, bu süreye kadar öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozacak herhangi bir gürültü çıkarmamaları, gereksizce kornaya basamamaları konusunda hatırlatmada bulunuyorum. Tüm öğrencilerimize tekrar başarılar.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.