Siyasi partiler bayramlaştı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Alev Sezen, Kadın Gençlik Kolları Başkanı Merve Tekin Çolak, STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nurican Kutoğlu, siyasi partilerle bayramlaştı.

Siyasi partiler bayramlaştı
Yayınlama: 17.06.2024
2
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ve Alev Sezen, Kadın Gençlik Kolları Başkanı Merve Tekin Çolak, STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nurican Kutoğlu; Büyük Birlik Partisi adına Dış İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Serin, Sağlık, Gençlik ve Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zahid Ayan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Dilek Keskin ile bayramlaştı.

İYİ Parti adına Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı Kevser Ofluoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Melih Aydın, Gençlik Kolları Üyesi Metehan Doğan ile bayramlaşan partililer, Demokrat Parti adına Genel Başkan Yardımcısı Rıfat Melih Aktaş, Genel İdare Kurulu Üyesi Nur Kaan, Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Aypek ile bir araya geldi.

Vatan Partisi adına da Meslek Örgütleri Bürosu Başkanı Nusret Senem, Öncü Kadın GYK Üyesi Merve Ayvalı, Öncü Gençlik MYK Üyesi Kıymet Yıldarı ile bayramlaşıldı.

Saadet Partililer, Zafer Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, Seçim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı İbrahim Kaan Erten ile bayramlaştı.

Memleket Partisi adına Parti Meclisi Üyesi Ziya Kirzuk, Parti Meclisi Üyesi Burak Özkorul, Ankara İl Başkan Yardımcısı Aynur Arslaner ve  Demokratik Sol Parti adına Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir, Genel Sekreter Yardımcısı Tuğçe Babuççu, Parti Meclisi Üyesi Ahmet Önal ile görüşüldü.

Saadet Partisi, Hür Dava Partisi adına Genel Sekreter ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Karaaslan, Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Sevgili, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın ile Demokrasi ve Atılım Partisi adına da Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakcı, Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Zeki Kaplan ile bayramlaşıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.