Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri uygulamalı eğitim aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı’nda eğitim gören öğrenciler, uygulamalı eğitimlere katıldı.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri uygulamalı eğitim aldı
Yayınlama: 30.05.2024
4
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe’de bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden öğrenciler afet ve olaylarda kullanılan araç ve teçhizatlar hakkında itfaiye personeli tarafından bilgilendirildi. Hangi vakalarda hangi araç gereçlerin kullanılması konusunda da uygulamalı eğitim alan öğrenciler tatbikat da gerçekleştirdi.

Ziyaret sonrasında Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Serkan Yaşar “Öğrencilerimize mesleğe atılmadan önce teorik olarak eğitim vermeye çalışıyoruz. Uygulama kapsamında okulumuz sınırlarında verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra itfaiye uygulama alanlarında da gerekli araç gereçlerle daha iyi bir eğitim de almalarını sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz de bu uygulamalı eğitimlere çok meraklılar. Saha ortamındaki havayı tattıklarında da daha mutlu olduklarını görüyoruz” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.