Şirintepe’de kadınlara hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Şirintepe ESMEK Eğitim Merkezi’nde kadınlara yönelik hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Şirintepe’de kadınlara hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirdi
Yayınlama: 12.05.2024
1
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2008 yılında faaliyete aldığı Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile bugüne kadar 40 bin kadına danışmanlık ve eğitim hizmeti verdi. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesine bağlı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü çatısı altında çalışmalarını sürdüren Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, Eşitlik Birimi ile Aile Danışma Birimi, yerinde hizmet anlayışıyla çalışmalarını mahallelerde ve ilçelerde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü son olarak Şirintepe mahallesinde yaşayan kadınlara yönelik hizmet tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Şirintepe ESMEK Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, Eşitlik Birimi ve Aile Danışma Birimi’nin yaptığı çalışmalar, bireysel danışmanlık hizmetleri, düzenlenen eğitim ve atölyeler hakkında kadınlara bilgiler verildi.

  25 katılımcının yer aldığı toplantı soru cevap bölümü ile tamamlandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.