Sipay, Money 20/20 Europe’ta Türkiye’yi temsil edecek

Fintek sektörünün lider oyuncularından Sipay, 4-6 Haziran tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenecek Money 20/20 Europe 2024’e katılacak. Küresel fintek ekosisteminin devlerini bir araya getirecek organizasyonda Türkiye’yi temsil edecek olan Sipay, etkinlik alanındaki standında ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Sipay, Money 20/20 Europe’ta Türkiye’yi temsil edecek
Yayınlama: 28.05.2024
3
A+
A-

2019 yılında lisans alarak finansal teknoloji sektörüne “ödeme sistemleri alanına yenilikçi ve dinamik çözümler sunma” mottosuyla giriş yapan ve PSM Awards’da 2 “altın” ödüle layık görülmesinin yanı sıra Deloitte Teknoloji Fast 50’de Türkiye’nin en hızlı büyüyen fintek şirketi olan Sipay, global arenada ülkemizi başarılıyla temsil etmeyi sürdürüyor. Fintek alanında dünyanın en büyük etkinlikleri arasında gösterilen ve 4-6 Temmuz tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenecek Money 20/20 Europe 2024’e çıkarma yapacak olan Sipay, etkinlik alanında yere alan standında ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapacak.

“Global arenada ülkemizi gururla temsil etmeyi sürdüreceğiz”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Sipay CEO’su Semih Muşabak, şunları söyledi: “2012 yılında düzenlenmeye başlayan ve günümüzde küresel fintek ekosisteminin kalbi olarak işaret edilen Money 20/20’de ülkemizi bir kez daha gururla temsil edecek olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. 2019 yılında faaliyetlerine başlayan bir marka olarak bugün geldiğimiz noktada en hızlı büyüyen fintek şirketiyiz. Şirketlerin ve bireylerin ihtiyacını teknoloji yeteneğimizle basit ve etkili çözümlere dönüştürüp, tahsilattan ödemeye pek çok alanda uçtan uca çözüm sunuyoruz. Dünya genelinde 100’ü aşkın ülkeden 2 bini aşkın fintek şirketini bir araya geleceği ve küresel fintek sektöründe öne çıkan başlıkların yanı sıra ekosistemin yarınının masaya yatırılacağı etkinlikte fintek alanında sunduğumuz 360 derece finansal çözümlerimizi 10 binlerce kişiyle buluşturacak olmaktan ötürü oldukça heyecanlıyız. Geçmişte ve bugün olduğu gibi gelecekte de global arenada ülkemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.