Sinop’ta hekimleri taşıyan aracın kaza yapması sonucu 2 hekim hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Sinop Boyabat’ta hekimleri taşıyan hastane hizmet aracıyla başka bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 hekimin hayatını kaybettiğini 2 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Sinop’ta hekimleri taşıyan aracın kaza yapması sonucu 2 hekim hayatını kaybetti
Yayınlama: 11.06.2024
1
A+
A-

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Sinop'un Boyabat ilçesinde hekimleri taşıyan hastane hizmet aracıyla başka bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 hekim ve hizmet aracı şoförü ile karşıdan gelen araçta bulunan bir vatandaşın hayatını kaybettiği 2 kişinin ise yaralandığı bilgisini verdi.

Yaralılardan birinin hizmet aracında bulunan bir hekim, diğerinin ise yoldan karşıya geçen vatandaş olduğunu duyuran Koca, şunları söyledi:

“Yaralı hekim arkadaşımız Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde ameliyata alındı, yoldan karşıya geçen vatandaşımızsa yoğun bakımda takip ediliyor. İki hekim arkadaşımıza ve diğer araçta bulunan vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve acil şifalar diliyorum. Camiamızın başı sağolsun.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.