SERDAR PLASTİK BÜYÜK BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

SERDAR PLASTİK BÜYÜK BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI
Yayınlama: 04.12.2023
10
A+
A-

50 yıldır sektörüne yön veren SERDAR PLASTİK’in, uzun yıllardır devam ettirdiği sürdürülebilirlik çalışmalarının odağında; insan, çevre ve ekonomik olarak güçlü bir Türkiye yeralmaktadır. Bu doğrultuda, sektöründe ve coğrafyasında yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile topyekûn bir ilerlemeyi hedefleyen SERDAR PLASTİK, hayata geçirdiği yenilikçi mesleki eğitim projeleriyle, geleceğin sanayisinin gençlerini yetiştirmekte ve bu çalışmaları ile örnek olmaktadır.
Fabrikalarında kadınların, her alanda yer almalarına imkân sağlayarak, kadının sanayi için önemini en iyi şekilde göstermektedir. Çevresel değerleri korumak amacıyla, sadece doğal kaynakların verimli kullanmak değil, aynı zamanda 2022 yılından başlayarak, tükettiği elektrik enerjisinin yaklaşık dörtte birini, çatı GES lerinden üretmektedir.
SERDAR PLASTİK, “En önemli değerimiz EKİBİMİZ dir” mottosu ile çalışanlarına sağladığı imkanlar ve çalışma koşulları ile, WCA kriterleri çerçevesinde INTERTEK tarafından gerçekleştirilen şeffaf ve bağımsız denetimde gösterdiği yüksek performansla, önemli bir başarı belgesi almaya hak kazanmıştır.
Sürdürülebilirlik konusundaki bu örnek çalışmaları ile, sadece Türkiye değil, aynı zamanda Almanya ve Amerika’daki yatırımları ile, istikrarlı bir şekilde Dünya Markası olma yolunda çalışmalarına devam eden SERDAR PLASTİK’e başarılar dileriz.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.