Schafer’ın sezon indirimi başladı

Schafer, yaz kampanyası döneminde 3 al 2 öde, 1 alana 1 bedava, kasada ek yüzde 20 indirim, yüzde 30 indirim ve yüzde 50’ye varan özel indirim fırsatlarıyla 1 Temmuz’da mağazalarda ve schafer.com.tr’de başladı

Schafer’ın sezon indirimi başladı
Yayınlama: 01.07.2024
0
A+
A-

Schafer müşterileri, 1 Temmuz’dan itibaren mağazalarda ve schafer.com.tr’de başlayan yaz kampanyası döneminde Schafer’ın züccaciyeden pişirme grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline uzanan geniş ve çeşitli ürünlerini, 3 al 2 öde, 1 alana 1 bedava, kasada ek yüzde 20 indirim, yüzde 30 indirim ve yüzde 50’ye varan özel indirim fırsatlarından yararlanacak.

Schafer Home ürünlerinden Dorya Çift Kişilik Pike “Ses Getiren Fiyatlar” kampanya dönemine özel, yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuluyor. Antrasit, bej ve indigo olmak üzere 3 renk seçeneği mevcut olan Dorya Çift Kişilik Pike, yoğun pamuktan oluşuyor.

Schafer’ın sezon indirimi başladı

Schafer Home Dora Bambu Havlu ise bambu ve pamuk karışımından oluşan yapısıyla öne çıkıyor. Antrasit, bej, ekru, gri, haki ve pudra renk alternatifleri bulunan Dora Bambu Havluda bu döneme özel 3 al 2 öde kampanyası ile satın alma seçeneği oluşuyor.

Schafer pişirme grubunda yer alan Toscana Döküm Tencere Seti ve Gravita Tencere Seti ise kasada yüzde 20 indirim avantajıyla tüketicilerle buluşuyor. 7 parçadan oluşan Toscana Döküm Tencere Seti'nin krem ve mavi renk seçenekleri bulunuyor.  Gravita Tencere Setin ise siyah ve krem rengi seçenekleri bulunuyor.

Schafer’ın sezon indirimi başladı

Schafer “Ses Getiren Fiyatlar” kampanyası kapsamında Schafer Home kategorisinde bulunan seçili nevresim ve pikelerde yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra çeşitli havlu serilerinde de 3 al 2 öde kampanyalarını da müşterileri ile buluşturuyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.