Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Turkish Aerospace Indonesia’nın açılışına katıldı

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı’nın (TUSAŞ) Endonezya’nın Bandung şehrindeki iştiraki Turkish Aerospace Indonesia’nın açılışında yer aldı.

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Turkish Aerospace Indonesia’nın açılışına katıldı
Yayınlama: 25.08.2024
3
A+
A-

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı'nın (TUSAŞ) Endonezya'nın Bandung şehrindeki iştiraki Turkish Aerospace Indonesia’nın açılışında yer almaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

Turkish Aerospace Indonesia şirketinin HÜRJET, GÖKBEY ve uzay sistemleri gibi projelere mühendislik desteği sağlayarak Türkiye ve Endonezya arasındaki stratejik ortaklığı daha da güçlendireceğine inandığını vurgulayan Görgün, şunları söyledi:

“Türkiye'nin en önemli sektörlerinden biri haline gelen savunma sanayii sektörünün, bu ve benzeri ortaklıklarla daha da güçlendiğine şahit olmaktan memnuniyet duyuyor ve Turkish Aerospace Indonesia’nın bu aşamaya gelmesinde katkısı olan başta Endonezyalı dostlarımız olmak üzere bu şirketin kurulumda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Gelecekte de birlikte daha büyük başarılara imza atacağımız inancıyla Turkish Aerospace Indonesia’nın Türkiye ve Endonezya’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.