Savunma Sanayii Başkanı Görgün, kaymakam adaylarıyla buluştu

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 109. Dönem Kaymakamlık Kursu kapsamında kaymakam adaylarıyla bir araya geldi.

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, kaymakam adaylarıyla buluştu
Yayınlama: 28.08.2024
2
A+
A-

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Görgün, İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 109. Dönem Kaymakamlık Kursu kapsamında kaymakam adaylarıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Türk Savunma Sanayii Paneli vesilesiyle sektör temsilcilerimiz ile birlikte savunma sanayiimize dair çalışmalarımız ve projelerimizden bahsettik.” dedi.

Ülkenin savunma sanayii alanındaki hedeflerini aktararak, geleceğin mülki idare amirleri ile gelecek dönemde yürütülebilecek iş birliği alanlarını paylaştıklarına değinen Görgün,  şunları ifade etti:

“Program kapsamında aynı zamanda ‘Milli Yetkinlik Hamlesi’ projemizi de anlattık. Tecrübe paylaşımında bulunduğumuz program vesilesiyle bizleri misafir eden İçişleri Bakanlığımız personeline teşekkür ediyorum. Zorlu bir eğitim sürecinin ardından sınavları geçerek kaymakam olmaya hak kazanan tüm yönetici adaylarımıza da görevlerinde üstün başarılar diliyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.