Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı seferberlik çağrısı

Şanlıurfa, 28 Mayıs (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ‘Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum’ projesinin “Şanlıurfa için seferberlik zamanı” olduğunu belirterek ailelerin de iknaları ile bağımlı kişilerin tedavisinin mutlak suretle yapılması çağrısında bulundu.

Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı seferberlik çağrısı
Yayınlama: 28.05.2024
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum Projesi’ne başvuruların başladığını duyurdu.

Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele sürdürüldüğünü belirten Şıldak, “Polis ve Jandarmanın kararlı mücadelesi ve ailelerin de desteği ile uyuşturucu tacirlerine fırsat vermiyoruz. Şimdi Şanlıurfa’da yeni bir proje başlıyor. Proje çerçevesinde uyuşturucu kullanan kişilere el uzatıyoruz. Bu proje ile madde bağımlılığından kurtulmak isteyenlere fırsatlar sunuyoruz.” dedi.

Şıldak, Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum Projesi’nin bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere destek olduğuna dikkati çekerek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Başvuru için Valilik ve Kaymakamlıktan Açık Kapı Birimine gitmeniz yeterlidir. Gençlerimizi esir alan bu sorundan kurtulmak için sizler de çevrenizdeki bağımlıları ikna ederek projeye başvurmalarını sağlayın. Şimdi seferberlik zamanı. Şimdi hep birlikte bağımlılıktan kurtulma zamanı.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.