Şanlıurfa’da hırsızlık ve asayiş operasyon

Şanlıurfa, 3 Ağustos (Hibya) – Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve asayiş olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’da hırsızlık ve asayiş operasyon
Yayınlama: 03.08.2024
3
A+
A-

Eyyübiye ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir elektrik firmasına ait trafo binası ve bir tekstil firmasına ait sistem odasındaki piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 163 bin TL olan 20 bin 100 metre uzunluğundaki bakır kabloların çalınması olayının şüphelileri Ö.F. ve İ.E. olduğu tespit edildi.

Şüpheliler, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Organize Sanayi Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalandı. Operasyonda, suçta kullanılan malzemeler, hırsızlıkta kullanılan bir otomobil ve bir adet tabanca ele geçirildi.

Ayrıca, Bozova İlçesi Kaplandağı mevkiindeki bir akaryakıt istasyonunda cep telefonu hırsızlığı yaptığı tespit edilen S.A. isimli şahıs JASAT ekiplerince yakalandı. Akçakale İlçesi Koruklu Mahallesi'ndeki yem fabrikasından demir ve hurda çalan M.Ö ve A.G. isimli şahıslar ise suçüstü yakalandı.

Toplamda dört şüpheli şahıs, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.